SALVOS FINLAND OY

Salvoksen ja Johannan yhteistyö alkoi alkuvuodesta 2017, joka tähtää pitkään, molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhän. Salvos maksaa kuukausittain tukea, jotta huippu-urheilun vaatimat harjoittelut ja laadukkaat leiritykset onnistuvat. Osa tuesta tulee urheilijan nimeä kantavan malliston myynnistä. “On tärkeää, että olemme löytäneet mallin, jossa urheilijan tukena on iso joukko tuotannon työntekijöistä myyjiin – sekä tietenkin asiakkaat”, valaisee yhteishengen merkityksestä Salvoksen toimitusjohtaja Joni Koskelo.

Salvos Finland toteuttaa hirsimökkejä, hirsiaittoja ja hirsisaunoja suomalaisia perinteitä kunnioittaen muuttovalmis-, sääsuojaan- tai pakettitoimituksena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Salvos toimii valtakunnallisesti Suomessa, tehdas sijaitsee Pyhännällä pohjois-pohjanmaalla.

Web: salvos.fi

Facebook: www.facebook.com/salvosfinland

Instagram: @salvosfinland

PÖYTYÄN KUNTA

Pöytyä on noin 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, jolla on erinomainen sijainti vain 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta.  Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Toiminnassamme näkyy vahva orientoituminen tulevaisuuteen, sillä olemmehan Tulevaisuusmatkaa toteuttava kunta. Tulevaisuusmatka on meidän kunnan kehittämisohjelma, jolla kunta valmistautuu sote- ja maakuntauudistukseen sekä sen jälkeiseen tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että toiminnan kehittäminen kannattaa aina ja kunta itse luo tulevaisuuttaan. Tulevaisuusmatka on koko Pöytyä-yhteisön matka sekä tekemisen tapa, jolla kunnassa asioita tehdään konkreettisesti yhdessä.

Web: poytya.fi

MYSSYFARMI
 
“Terveisia farmilta! Kaikki Myssyt neulotaan käsin täällä Pöytyällä paikallisten Myssymummojen puikoissa. Uniikki villalanka on peräisin paikallisilta luonnonmukaisilta suomenlampailta. Se myös värjätään käsin luonnonvärejä käyttäen. Täällä farmilla kaikki aitoa ja alkuperäistä, eikä Pöytyä tiettävästi ole mikään muotimaailman polttopiste. Täällä on todella viileää lähinnä talvisin, mistä johtuneekin, että paikalliset rouvat osaavat kutoa maailman hienoimpia Myssyjä. “
 
 
” Greetings from the farm! Our every Myssy is knitted by a real Myssy Grandma in Pöytyä. We get our unique hand-dyed yarn from our own herd of Finnsheep. Everything is organic and original in our farm and nothing is cool in Pöytyä. Except when winter hits these parts. That’s why people here have inherited the craft to knit the most perfect Myssys in the world. “
 
Instagram: @myssyfarmi

OP Auranmaa

Auranmaan Osuuspankki on alueensa osaava, täyden palvelun pankki. Tarjoamme asiakkaillemme siantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua paikallisesti, osana suomalaista OP Ryhmää. Monimuotoisten sähköisten palveluiden lisäksi kohtaamme asiakkaitamme perinteisesti konttoreillamme Aurassa, Marttilassa, Paattisilla, Pöytyällä ja Tarvasjoella. Olemme vahvasti toimialueemme kehittämiseen sitoutunut pankki. Yhteisöllinen roolimme näkyy myös alueemme urheiluseurojen ja yhdistysten tukemisessa. Yhteistyömme Johannan kanssa on alkanut jo vuonna 2013.

Web: op.fi/auranmaa

BEST-HALL OY

Best-Hall perustettiin vuonna 1975. Tähän päivään mennessä Best-Hall on toimittanut jo yli 5000 hallia sekä Suomeen että ulkomaille. Alun perin Best-Hall toimitti vain kangaskatteisia halleja, mutta 2010 laajensi osaamistaan myös teräshalleihin. Toimintaan sisältyy kolme liiketoiminta-aluetta: kangaskatteiset hallit, perinteiset teräshallit sekä huolto. Yhteistö Johannan kanssa alkoi syksyllä 2019.

Web: besthall.fi

XCsporttipalvelu Oy

XC sporttipalvelu on täyden palvelun erikoiskauppa erityisesti hiidon  ystäville. Asiakkaitamme ovat kilpa-, kunto- sekä harrastehiihtäjät, niin lapset kuin aikuisetkin. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevaa erikoispalvelua niin suksen valintaan kuin myös huoltoa kilpailuihin ja joskus jopa kilpailupaikalla. Meiltä löytyy myös pyöräilyyn ja suunnistuksen asiantuntemusta ja jonkin verran varusteita molempiin.

Toiminta-alueenamme on koko Suomi ja jonkin verran myymme myös Ruotsiin, Viroon sekä muualle Eurooppaan. Asiantuntevalla erikoispalvelulla haluamme tarjota sinullekin parhaat mahdolliset välineet lajien harrastamiseen. Johannan käyttämät suksi-, kenkä- ja voidemerkit löytyvät kauttamme asiantuntevalla kokonaispalvelulla.

Web: sporttipalvelu.fi

Kumppanit – Välineet ja varusteet

NONAME TEAM

Yhteistyö Johannan kanssa alkoi jo vuonna 2011, kun olimme ehtineet jo muutaman vuoden nähdä Johannaa useasti niin kilpailuissa ja leireillä. On ollut hienoa huomata, että tästä tarinasta on tullut pitkäjänteinen yhteistyökuvio, jonka aikana molemmat ovat kasvaneet. Useasti niin huippu-urheilussa kuin yritystoiminnassa pitkäaikaisesti rakennetut toimintamallit tuovat paremmin tuloksen kuin ryntäileminen paikasta toiseen. Johannan kanssa on miellyttävää tehdä yhteistyötä ja pystymme suosittelemaan yritysnäkyvyyden ja -tietoisuuden nostamiseen myös muille yrityksille.

– Kari Arponen, osaomistaja

Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys.

Web: nonamesport.com/fi/

PELTONEN SKI

Peltonen on valmistanut suksia Suomessa lähes 70 vuotta. Edullisimpia perussuksia lukuun ottamatta suurin osa tuotteista tehdään edelleen kotimaassa, Heinolassa. Kotimaan tuotannosta löytyy laaja tarjonta hiihtomaailman klassikoita suursuosioon nousseista Skin-suksista aina maailmancup-tason kilpasuksiin.

Web: peltonenski.fi

Facebook: fb.com/peltonenskis

SWIX

SWIX on maailman suurin maastohiihtosauvavalmistaja, jonka sauvoilla hiihdetiin mm. Pyeongchangin Olympialaisissa yli 70 mitalia. SWIX -malliston lippulaivamalli Swix Triac 3.0 -kisasauva on maailman ainoa IPM (Internal Pressure Molding) -teknologialla valmistettu sauva, jonka erottuu mm. kolmionmuotoisen putkensa ansiosta. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen sauvan hallittavuuden ja optimaalisen keveyden. Tämä yhdistettynä täydellisen voimansiirron tarjoavaan TCS -hihna- / kahvajärjestelmään ja nopeasti vaihdettavaan TBS -sompaan tarjoaa täydellisen hiihtotuntuman kaikissa olosuhteissa. Swix -sauvamallistosta löytyy sauvat kaiken tasoisten hiihtäjien tarpeisiin. Swix kuuluu kansainväliseen BRAV -konserniin.
Web: www.swixsport.no
Facebook. www.facebook.com/swixsportfi

Instagram: @swixsuomi

REX VOITEET

Rex-voiteiden vuonna 1952 alkanut tuotekehitys jatkuu edelleen voimakkaana. Kaikkien tuntemien Rex-legendojen rinnalle syntyy jatkuvasti uusia huipputuotteita. Rex-voiteiden tärkeimpänä toimintaperiaatteena on helppokäyttöisyys ja laaja käyttöalue. Rex-voiteet valmistetaan Hartolassa, suomalaisen perheyrityksen voimin.

Web: rex.fi

Facebook: fb.com/rexskiwax

NORMARK SUOMI OY

Alpina tarjoaa markkinoiden laajimman hiihtokenkämalliston. Mallisto kattaa noin 60 erilaista hiihtokenkää, maailman halutuimmista kilpakengistä tukeviin back country -kenkiin. Alpinan huippulaadun takaa vuosikymmenten tuotantokokemus ja ainoana valmistajana täysin oma tuotanto. Liity sinäkin jatkuvasti laajenevaan Alpina-käyttäjien joukkoon!

Web: www.normark.fi/alpina

Lillsport

Founded in the pine forests of Karlstad, Värmland. The brand is statued upon the beleive of qualitative design and production. Development and manufacturing in-house entails us to always evolve and push love design furher.

Lillsport is one of the most popular brands for cross-country gloves in Europe. The world elite has worn these gloves since 1984 and today they are used in as much as 10 national teams worldwide. We have the great advantage to produce our gloves in our own European factory, were development and choice of materials occurs side by side with the production. We always put a lot of effort and pride into creating the best possible experience for the user in the ski tracks.

Web: lillsport.com

Yhteistyökumppaniksi?